HOMEHORSE HOLIDAY FARMDONEGAL TRAILS YEATS TRAIL SPECIAL OFFERRIDERS MEETING PAGE CONTACT / ENQUIRIESABOUT US
Select your country: Contact us: info@ridingbythesea.com Phone: 00353 71 9166152


Se videoen: Rideferier

Ridning ved havet
Grundlagt 1973

Hvad med at galoppere langs bølgerne og de gyldne sandstrande på den nordvestatlantiske kyst i Irland?
Horse Holiday Farm ligger lige ud til havet.

Nyd det smukke landskab, de åbne vidder og de pålidelige heste på en rideferie i provinserne Sligo og Donegal.

Fra Horse Holiday Farm er der en enestående udsigt med brydende bølger, fantastiske solnedgange, sæler på stranden, taffelbjerget, grønne enge, Dernish Island og Atlanterhavet.

Nyd det vidunderlige landskab på en rideferie. Det er et sandt paradis for hestevenner.
Du kan smage saltet fra havet, mærke solen, høre bølgerne og mågerne og lugte hestene.

Besøg Horse Holiday Farm for at opleve vores:

Ridning ved havet: 4 dage og 7 dage
    
Yeats-ruten: 4 dage
Donegal-sydlig rute: 4 dage og 7 dage
Donegal-vestlig rute: 7 dage
(Klik på programmerne for yderligere oplysninger)

De uledsagede ruter er bedst egnet til mindst 2 personer. Hvis du ønsker at ride en bestemt rute, men ikke har en ledsager, kan vi hjælpe dig med at finde en på vores
Mødeside

Anne Dowie fra Los Angeles Times beskrev Horse Holiday Farm således:
"Det smukke landskab – et panorama af Slieve League-halvøen med fire strande og lige så forskelligt vejr -– var helt overvældende. Colette pegede på det ensomt liggende og mystiske Classiebawn Castle i Mullaghmore på et forbjerg langt væk til højre. Derefter nævnte hun hver strand med en håndbevægelse til højre: Mullaghmore, derefter Cliffoney og til venstre Streedagh og Lissadel. Hun fortalte os, at vi ved lavvande kunne ride på alle fire, fra den ene strand til den næste.
Til venstre lå Sligo Bay, skinnende i eftermiddagssolen, og direkte bag os et par kilometer væk kunne man se den blide, kraftige form af Benbulbin med den skrånende Drumcliffe kirkegård nedenfor, hvor William Butler Yeats ligger begravet under en gravsten med hans ord: "Kast et nøgternt blik/på livet, på døden/Rytter, passér"." Judy Armstrong fra det britiske Gallop Magazine skrev:
"Fem kilometer af karamelsand udstrakt foran mig, solen kyssede øens bakkedrag, og havet hvirvlede omkring mine fødder. Luften var frisk, saltet, fuld af stilheden inden solnedgang. Og ensomhed… jeg var den eneste person i hele verden, og Inishowen var den eneste hest.
Han vrinskede, spændte musklerne og dansede på sandet: Jeg lod tøjlerne glide igennem mine fingre, og sammen galopperede vi af sted langs stranden. Sand, som havet har renset. Sand uden spor at hove, uden spor af andre.
Vi galopperede, min smukke hest og jeg, hen imod et lille slot i horisonten forbi klitter med havgrønt græs. Vi galopperede kilometer efter kilometer, med hovaftrykkene stemplet i de gyldne sandkorn og efterladende vores mærker på den uberørte, private strand.

Generelt:
For at deltage i vores ture skal rytterne være i form og i stand til at trave, ride i kort galop og galoppere uden problemer. Du skal også være i stand til at passe godt på din hest: fodre, strigle og sadle op.
For alle programmer skal børn være over 12 år og gode ryttere, og de skal også være i stand til at tilbringe mange timer i sadlen.

Contact us:
info@ridingbythesea.com
Enquiries / Reservations
Privacy Statement
Cookies Policy


Riding by the Sea
Reiten am Meer
Randonnées équestres au bord de la mer
Cavalcare in riva al mare
Riding by the Sea
Ridning ved havet
Meren rannalla ratsastaminen
Riding by the Sea
Ridning vid havet