Paardrijden aan zee
HOMEHORSE HOLIDAY FARMDONEGAL TRAILS YEATS TRAIL SPECIAL OFFERRIDERS MEETING PAGE CONTACT / ENQUIRIESABOUT US
Select your country: Contact us: info@ridingbythesea.com Phone: 00353 71 9166152


Bekijk de video: Horse Riding Holidays

Paardrijden aan zee - Riding by the Sea
Opgericht in 1973

Wat vindt u van een galop langs de golven en de gouden stranden aan de noordwestelijke Atlantische kust van Ierland?
De Horse Holiday Farm ligt direct aan de zee.

Dompel u onder in een prachtige omgeving, open ruimtes, en zeer betrouwbare paarden op een paardrijvakantie in de graafschappen Sligo en Donegal.

De uitzichten zijn verbluffend: brekende golven, prachtige zonsondergangen, robben aan de kustlijn, een tafelberg, groene weiden, Dernish Island, de grote Atlantische Oceaan Atlantic – dit alles vanaf de Horse Holiday Farm.

Geniet van dit prachtig landschap tijdens een vakantie op de rug van een paard, dit is een paradijs voor alle paardenliefhebbers.
U kunt het zout en de zee proeven, van de zon genieten, golven en zeemeeuwen beluisteren en paarden ruiken.

Bezoek ons op de Horse Holiday Farm en leer onze arrangementen kennen:

Paardrijden aan zee: 4 dagen en 7 dagen           
Yeats Trektocht: 4 dagen
Donegal South Trektocht: 4 dagen en 7 dagen
Donegal West Trektocht: 7 dagen
(Klik op elk programma voor alle gegevens)

De Trektochten zonder begeleiding zijn geschikt voor minstens 2 personen - maar, indien u echt een Trektocht wilt afleggen en u geen begeleider heeft, kunnen wij u helpen om er eentje te vinden op onze
Ontmoetingspagina

Anne Dowie van de Los Angeles Times beschreef de Horse Holiday Farm op de volgende wijze:
“De schoonheid van de omgeving – een panorama van het Slieve League schiereiland, met vier stranden en evenveel aparte weersystemen -–vervulde ons met ontzag. Colette wees op het afgelegen en griezelige Classiebawn Kasteel in Mullaghmore, op een voorgebergte rechts in de verte. Daarna, met een razendsnelle beweging naar rechts, identificeerde ze elk stranddeel: Mullaghmore, daarna Cliffoney en links Streedagh en Lissadel, en zei dat we bij laagtij op de vier delen konden rijden, van de ene naar de andere.
Links van ons lag Sligo Bay, schemerend in het late zonnetje, en direct achter ons, op enkele mijl, zagen we de logge vorm van Benbulbin, onder wiens naakte schuine kop op het kerkhof van Drumcliffe het graf van William Butler Yeats ligt, gekenmerkt door een steen, met de volgende woorden geëtst: “Cast a cold eye/On life, on death / Horseman, pass by” - "Gooi een koude blik, op de dood / ruiter, rij door. “

Judy Armstrong van Galop Magazine, UK schreef:
“Vijf mijl karamelkleurig zand uitgestrekt voor mij, de zon kuste de rand van het eiland en de zee kolkte aan mijn voeten. De lucht was fris, gezouten, vol met de stilte voor zonsondergang. En eenzaamheid ... ik was de enigste in de hele wereld en Inishowen was het enige paard.
Hij snoof, vormde zich tot een dichte, dichte bal en danste op het strand; ik liet de teugels door mijn vingers lopen en samen reden wij in galop langs het ongerepte zand. Zand, schoongemaakt door de zee. Zand zonder hoefsporen, zonder enig teken van andere passanten.
We reden in galop, mijn mooi paard en ik, naar een klein, gedrongen kasteel aan de horizon, voorbij aan duinen met schommelend zeegroen gras. We galoppeerden mijlenver, plantten hoefafdrukken in de gouden granen, en markeerden ons oorspronkelijk, privé strand.

Algemeen:
om aan onze tocht deel te nemen moeten ruiters in goede conditie verkeren en in staat zijn om te draven, kort en zacht te galopperen, u moet eveneens in staat zijn om uw paard goed te verzorgen: voeden, verzorgen en zadelen.
Op alle programma's moeten kinderen ouder zijn dan 12 en goed kunnen rijden, en moeten ook in staat zijn om urenlang in het zadel te zitten.

Contact us:
info@ridingbythesea.com
Enquiries / Reservations
Privacy Statement
Cookies Policy


Riding by the Sea
Reiten am Meer
Randonnées équestres au bord de la mer
Cavalcare in riva al mare
Riding by the Sea
Ridning ved havet
Meren rannalla ratsastaminen
Riding by the Sea
Ridning vid havet