HOMEHORSE HOLIDAY FARMDONEGAL TRAILS YEATS TRAIL SPECIAL OFFERRIDERS MEETING PAGE CONTACT / ENQUIRIESABOUT US
Select your country: Ota meihin yhteyttä: info@ridingbythesea.com Phone: 00353 71 9166152


Katso video: ratsastuslomat

Meren rannalla ratsastaminen
Perustettu vuonna 1973

Haluatteko ratsastaa meren rantaa pitkin kultaisilla hiekkarannoilla Irlannin Luonteis-Atlantin rannikolla?
Horse Holiday Farm sijaitsee suoraan meren rannalla.

Nauti kauniista ympäristöstä, avoimista tiloista ja luotettavista hevosista ratsastuslomilla Sligon ja Donegalin läänissä.

Näkymät ovat uskomattomat: hienot aallot, unohtumattomat auringonlaskut, meren rannan hylkeet, Pöytävuori, vihreät laidunmaat, Dernishin saari, suuri Atlanti – koet tämän kaiken Horse Holiday Farm -lomallasi.

Nauti tästä loistavasta ympäristöstä hevosen selässä, tämä on hevosten ystävien paratiisi.
Voit maistaa suolan ja meren, tuntea auringon, kuulla aallot ja merilokit sekä haistaa hevoset.

Horse Holiday Farm tarjoaa seuraavat ohjelmat:

Ratsastusta meren rannalla: 4 päivää ja 7 päivää            
Yeats-reitti: 4 päivää
Donegalin eteläinen reitti: 4 päivää ja 7 päivää
Donegalin läntinen reitti: 7 päivää
(Katso lisätietoa jokaisesta ohjelmasta napsauttamalla)

Reitit ilman opastusta ovat vähintään 2 henkilölle - mutta jos haluat todella kokea reitin eikä sinulla ole ratsastuskumppania, voimme auttaa sinua löytämään kumppanin
kohtaamissivulla

Anne Dowie Los Angeles Timesista kirjoitti Horse Holiday Farmista seuraavasti:
“Ympäristön kauneus – Slieve League -niemimaan näkymä, neljä rantaa ja yhtä monta säätilaa -–teki meihin suuren vaikutuksen. Colette mainitsi syrjäisen ja aavemaisen Classiebawnin linnan Mullaghmoressa kaukana oikealla olevalla kielekkeellä. Oikealle suuntautuvalla kädenliikkeellä hän havaitsi sitten jokaisen rantaosan: Mullaghmore, Cliffoney ja vasemmalla Streedagh sekä Lissadel, ja hän kertoi meille, että vuoroveden ollessa alhaalla voimme ratsastaa niillä kaikilla yksi toisensa jälkeen.
Vasemmalla on Sligon lahti, joka kimaltelee iltapäivän auringossa ja takanamme muutaman kilometrin päässä on valtava Benbulbin, jonka alapuolella olevalla Drumcliffen kirkonpihalla on William Butler Yeatsin hauta, jonka hautakivessä on hänen omat sanansa: “Cast a cold eye/On life, on death / Horseman, pass by”.“ Judy Armstrong Gallop Magazine -lehdestä (Iso-Britannia) kirjoitti:
“Muutama kilometri kultaista hiekkarantaa takana, aurinko syleili saarta ja meri jäi jalkojeni alle. Ilma oli raikasta, suolaista ja täynnä auringonlaskua edeltävää hiljaisuutta. Ja yksinäisyyttä… Oli ainoa henkilö koko maailmassa ja Inishowen oli ainoa hevonen.
Hän tuhanti ja tanssi rannalla: Päästin ohjaimet sormieni läpi ja yhdessä kuljimme hienoa hiekkarantaa pitkin. Meri pyyhkäisi hiekan sileäksi. Hiekassa ei ollut mitään jälkiä, ei jälkiä muista.
Yhdessä kauniin hevoseni kanssa kuljimme kaukana näkyvää linnaa kohti hiekkadyynien ja merenvihreiden laitumien ohi. Ratsistimme kilometri toisensa jälkeen jättäen kultaiseen yksityiseen hiekkarantaan jälkemme.

Yleistä:
Osallistuminen edellyttää, että reitin ratsastajat ovat hyvässä kunnossa ja osaavat ravata ja laukata helposti. Sinun on myös osattava pitää hyvää huolta hevosestasi: syöttää, harjata ja lähestyä.
Kaikissa ohjelmissa lapsien on oltava yli 12-vuotiaita ja hyviä ratsastajia, heidän on myös osattava olla hevosen selässä monia tunteja.

Ota meihin yhteyttä:
info@ridingbythesea.com
Enquiries / Reservations
Privacy Statement
Cookies PolicyRiding by the Sea
Reiten am Meer
Randonnées équestres au bord de la mer
Cavalcare in riva al mare
Riding by the Sea
Ridning ved havet
Meren rannalla ratsastaminen
Riding by the Sea
Ridning vid havet