Riding ved sjøen
HOMEHORSE HOLIDAY FARMDONEGAL TRAILS YEATS TRAIL SPECIAL OFFERRIDERS MEETING PAGE CONTACT / ENQUIRIESABOUT US
Select your country: Contact us: info@ridingbythesea.com Phone: 00353 71 9166152


Se video: Ferie med hesteridning

Riding ved sjøen - Riding by the Sea
Etablert 1973

Hva med en galopp langs bølger og gyldne sandstrender på den atlantiske nordvest-kysten av Irland?
Horse Holiday Farm ligger rett ved havet.

Opplev det vakre landskapet, de åpne områdene og de godt kontrollerbare hestene på en rideferie i distriktene Sligo og Donegal.

Utsikten er praktfull: bølger som bryter mot strendene, flotte solnedganger, sel i fjæra, grønne enger, Dernish-øya, det store Atlanterhavet – alt dette kan du se fra Horse Holiday Farm.

Nyt dette fantastiske landskapet med en ferie på hesteryggen, dette er rytterens paradis.
Du kan kjenne saltsmaken, føle solen, lytte til bølgene og måkene og kjenne lukten av hester.

Kom til oss på Horse Holiday Farm for å oppleve:

Riding by Sea: 4 dager og 7 dager              
Yeats-ruten: 4 dager
Sør-Donegal-ruten: 4 dager og 7 dager
Vest-Donegal-ruten: 7 dager
(Klikk på hvert program for alle detaljer)

De ikke-guidede rutene passer til minst 2 personer, - men hvis du har svært lyst til å ri en av rutene og ikke har en følgesvenn, har vi mulighet til å hjelpe deg med å finne en på vår egen Treff-side.
Meeting Page

Anne Dowie fra Los Angeles Times har beskrevet Horse Holiday Farm slik:
"Den vakre panorama-utsikten – halvøyen Slieve League med fire strender og like mange forskjellige værsystemer - var imponerende. Colette nevnte det ensomme og litt nifse slottet Classiebawn Castle ved Mullaghmore, på en odde i det fjerne til høyre. Og så med en feiende gest til høyre identifiserte hun hver av strendene: Mullaghmore, deretter Cliffoney og til venstre Streedagh og Lissadel, og fortalte oss at ved lavvann kan vi ri på alle fire, fra den ene til den andre.
Til venstre lå bukten Sligo Bay skimrende i den sene ettermiddagssolen, og rett bak oss, noen kilometer fra det glatte og enorme Benbulbin, under dets nakne, skrånende fasade i Drumcliffe kirkegård, ligger graven til William Butler Yeats, markert med en stein og gravert med hans egne ord: "Cast a cold eye/On life, on death / Horseman, pass by"."

Judy Armstrong fra det britiske Gallop Magazine, skrev:
“Mer enn 8 km med karamellstrand strakte seg ut foran meg, solen kysset åsryggen og havet virvlet rundt føttene mine. Luften var frisk og salt og fylt med stillhet rett før solnedgangen. Og ensomhet...Jeg var den eneste personen i hele verden og Inishowen var den eneste hesten.
Den sniffet, strammet musklene, krøkte seg sammen til en hard ball og danset på stranden; jeg lot tømmene gli mellom fingrene mine og sammen galopperte vi over den konturløse sanden. Sand, vasket ren av havet. Sand uten sti, uten spor av hestehover, uten andre forbipasserende.
Vi galopperte, min vakre hest og jeg, mot et slott på horisonten, forbi sanddyner med svaiende, sjøgrønt gress. Vi galopperte kilometer etter kilometer mens hestehovenes spor i den gyldne sanden satte igjen sine merker på vår uberørte og private strand.

Generelt:
For å kunne delta på rideturene våre, må rytterne være i god form og i stand til å mestre, trav, ri i kort galopp og galoppere. Du må også være i stand til å ta godt vare på hesten din, fore den, stelle den og sele den.
For alle programmene må barn være gode ryttere over 12 år og må i tillegg kunne tilbringe mange timer i salen.

PDF: I åtte dager red vi fra vertshus til vertshus i Irland, i sol og regn. Bli med på vårt livs drømmeferie.
Tekst og foto Julie C. Knarvik


PDF: I full galopp over endeløse hvite strender lever jeg ut jentedrømmen om å ri fra vertshus til vertshus i Irland. Tekst og foto Julie C. Knarvik

Contact us:
info@ridingbythesea.com
Enquiries / Reservations
Privacy Statement
Cookies Policy


Riding by the Sea
Reiten am Meer
Randonnées équestres au bord de la mer
Cavalcare in riva al mare
Riding by the Sea
Ridning ved havet
Meren rannalla ratsastaminen
Riding by the Sea
Ridning vid havet